Προτάσεις για διασκέδαση


Χαλάρωση και διασκέδαση στη Χαλκίδα!

Και επειδή τα φοιτητικά χρόνια είναι συνδεδεμένα με τις πιο χαλαρές και ανέμελες στιγμές της ζωής, στο site προβάλλονται προτάσεις διασκέδασης και ψυχαγωγίας για όλα τα γούστα. Δικές σας επιλογές από  κέντρα εστίασης (ταβέρνες, μεζεδοπωλεία),  καφετέριες και άλλους χώρους στους οποίους έχετε περάσει καλά και θέλετε να τους προτείνετε!  

Το site chalkidastudent προσκαλεί τους φίλους του να δημοσιεύσουν προσεχείς εκδηλώσεις διασκέδασης από την περιοχή της Χαλκίδας.
Μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες και video από πετυχημένες εκδηλώσεις (happenings) στα οποία περάσατε καλά ή από μελλοντικές εκδηλώσεις που θέλετε να προβάλλετε!!

Οι προτάσεις σας (φωτογραφίες, κείμενο ή και τα δύο) υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο site, στη διεύθυνση επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Αύγουστος 2017

  Rock festival στη Χαλκίδα με πολύ μπύρα από το Γαλατικό Χωριό

Ευρίπεια 2018

Συναυλία Στέφανου Κορκολή στη Χαλκίδα Την Πέμπτη 5 Ιουλίου και ώρα 21:30, στο Δημοτικό θέατρο Ορέστη Μακρή (πάρκο λαού).

Σεπτέμβριος 2018

http://www.chalkidastudent.gr/3rd-let-it-beer-summer-fest-Γαλατικό χωριό 2018 στη Χαλκίδα με πολύ μπύρα

 

Όροι χρήσης της παραπάνω υπηρεσίας

Ο ιστότοπος διατίθεται-παραχωρείται για τη δωρεάν δημοσίευση, προβολή πληροφοριών για οποιονδήποτε αιτείται για αυτή μέσω της φόρμας του επικοινωνίας. Η δωρεάν παροχή της παραπάνω υπηρεσίας μπορεί να ανακαλεστεί οποιαδήποτε στιγμή μονομερώς ή διμερώς αντίστοιχα.

Επισκέψεις: 1110