Μηνύματα προγόνων – Εργαστήριο Ψυχοδράματος στην Χαλκίδα


 

 

Μηνύματα προγόνων | Εργαστήριο Ψυχοδράματος στην Χαλκίδα

 

– Τι δώρα ή βαρίδια κουβαλώ διανεαλογικά;
– Με τι με κληροδότησαν οι πρόγονοί μου;

Σε αυτό το εργαστήριο μέσα από τη βιωματική μέθοδο του Ψυχοδράματος θα έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις από που απορρέουν οι συνήθειες σου και οι συμπεριφορές σου. Κατά πόσο είναι δικές σου ή είναι κληρονομιά σου. Οι Δεισιδαιμονίες / Προλήψεις και οι Παραδόσεις πως έρχονται να επηρεάσουν τη ζωή σου και πόσο λειτουργικός/ή είσαι στην καθημερινότητά σου;

Το Ψυχόδραμα είναι μια ψυχοθεραπευτική βιωματική προσέγγιση που εστιάζει στην έκφραση και στη δράση. Μέσα σε ένα ασφαλές πλαίσιο δημιουργούμε με αυθορμητισμό τη ζωή που επιθυμούμε.

Ημερομηνία & Ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 | 15:30 – 18:30

Κόστος: 15 ευρώ

Τόπος Διεξαγωγής:
Yoga Mala
Ιπποβοτών 5, Χαλκίδα 34100 (Δίπλα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας)

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Άγγελος Λεβέντης
6932 033752 | angelosleventis@gmail.com | www.angelosleventis.gr | Facebook
Δήλωση συμμετοχής ως Παρασκευή 2 Μαρτίου.

Ο Άγγελος Λεβέντης, ασκούμενος Κοινωνικός Λειτουργός στη Μονάδα Ολοκληρωμένης Φροντίδας της Εξάρτησης του Ο.ΚΑ.ΝΑ. Χαλκίδας, είναι εκπαιδευμένος στη ψυχοθεραπευτική μέθοδο του Ψυχοδράματος. Απευθύνεται τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο στο γενικό πληθυσμό, σε εκπαιδευτικούς, σε πρόσφυγες και σε ομάδες εφήβων. Διοργανώνει εργαστήρια ψυχοδράματος σε Χαλκίδα και Αθήνα.

Θεραπευτική Ομάδα

H βιωματική ομάδα εβδομαδιαίας βάσης δίνει τη δυνατότητα στα μέλη να εκφράζουν τις βαθύτερες ανάγκες τους, να επεξεργάζονται θέματα του παρελθόντος και του παρόντος και να σχεδιάζουν ένα πιο λειτουργικό και πιο ευτυχές μέλλον. Δίνεται χώρος και χρόνος για όλους να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και τα πράγματα που τους δυσκολεύουν, να βρουν τα εργαλεία που τους χρειάζονται και να έρθουν ολοένα και πιο κοντά στον αυθεντικό τους εαυτό απολαμβάνοντας όλα όσα αξίζουν και θέλουν.