Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών αναβάλλονται το «Αποκριάτικο Γλέντι» και  «Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου»


1) ΓΑΪΤΑΝΑΚΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ 2019

 

Λόγω των προβλέψεων για τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν κατά το προσεχές Σαββατοκύριακο, οι  αποκριάτικες εκδηλώσεις:: «Αποκριάτικο Γλέντι» και  «Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου», που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, μεταφέρονται αντίστοιχα για Σάββατο 2 στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Μάλλιου (μπροστά στο Σπίτι με τ’ Αγάλματα)  και Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:30 στην παραλία της Χαλκίδας.

 

Συνεπώς, σε ότι αφορά τα γαϊτανάκια, όσοι επιθυμούν και δεν έχουν προλάβει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές, μέχρι και την Τετάρτη  27/2/19.

 

2) ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΚΑΡΑΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

 

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Δημιουργήστε την Ομάδας σας, βάλτε τις μάσκες, την αποκριάτικη στολή σας, φέρτε το ΣΚΑΦΟΣ ΣΑΣ κι ελάτε να ανεβάσουμε για άλλη μια φορά τη Χαλκίδα, στην κορυφή των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τύπου του ΔΟΑΠΠΕΧ για δηλώσεις συμμετοχής, καθώς και με Fax: 22210 61072, με e-mail: dchalkis@otenet.gr ή στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής, στη σελίδα www.thalassinokarnavali.gr   Η σελίδα για ηλεκτρονική υποβολή συμμετοχών, θα  λειτουργεί από αύριο Παρασκευή 8/2)

Για περισσότερες πληροφορίες, στα τηλέφωνα: 2221351171 – 22210 61071 (ώρες γραφείου)., κινητό  6977228162.

 

Επισήμανση: Είναι σημαντικό για την καλύτερη διοργάνωση των εκδηλώσεων του καρναβαλιού, να λάβουμε τις συμμετοχές σας το συντομότερο δυνατό..

 

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων και της τελετής λήξης του θαλασσινού καρναβαλιού, θα σας ενημερώσουμε με νεότερο δελτίο τύπου.