Βοήθεια στα μαθήματα


 

 

μαθήματα για σπουδαστές

 Μαθήματα για να έρθει και το πτυχίο!!

Και επειδή οι φοιτητές πρέπει να πάρουν πτυχίο, αυτός ο χώρος αφιερώνεται στον πιο δύσκολο και σημαντικό σκοπό, να βοηθηθούν στα μαθήματα.

Εδώ μπορείτε να βρείτε βοηθητικό υλικό σε μαθήματα για φοιτητές  των τμημάτων του πρώην Α.Τ.Ε.Ι. και του πανεπιστημίου σε μορφή σημειώσεων. Σύντομα θα υπάρχει υλικό και για τα νέα πανεπιστημιακά τμήματα που στεγάζονται στο χώρο του πρώην Α.Τ.Ε.Ι.

Για να δείτε το διαθέσιμο υλικό μαθημάτων πατήστε σημειώσεις μαθημάτων.

Αν είστε φοιτητής και διαθέτετε υλικό σχετικό με αυτά τα μαθήματα και επιθυμείτε να το μοιραστείτε με άλλους φοιτητές μπορείτε να μας το στείλετε ηλεκτρονικά και εμείς θα το δημοσιεύσουμε δωρεάν. Για το σκοπό αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Τονίζεται ότι οι διοργανωτές του site δεν φέρουν καμία ευθύνη ως προς την ορθότητα, εγκυρότητα και τα πιθανά κενά που μπορεί να έχουν τα περιεχόμενα των δημοσιευμένων σημειώσεων των μαθημάτων.

Σε περίπτωση που κάποιο υλικό δημοσίευσης (φωτογραφία ή σημειώσεις μαθημάτων) θίγει πνευματικά δικαιώματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην στην ηλεκτρονική διεύθυνση.

Βοήθεια από καθηγητές

ιδιαίτερα μαθήματα για σπουδαστές

 

Αν πάλι ενδιαφέρεστε για φροντιστηριακή υποστήριξη σε μαθήματα για φοιτητές ή εκπόνηση εργασιών εξαμήνου ή πτυχιακών, στο site μπορείτε να βρείτε αγγελίες από έμπειρους καθηγητές για να σας βοηθήσουν στις εξετάσεις και στις εργασίες σας.

Για να βρείτε βοήθεια από καθηγητές πατήστε υποστήριξη στα μαθήματα.

Επισκέψεις: 1121