Σπουδές στη Χαλκίδα


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την εισαγωγή σας στα τμήματα Χαλκίδας Α.Τ.Ε.Ι Στερεάς Ελλάδας!!!

Η Χαλκίδα σας καλωσορίζει και σας ενημερώνει για το τι μπορείτε να βρείτε σε στέγαση, ψυχαγωγία και εκπαίδευση.

Δείτε πληροφορίες για την Χαλκίδα στην κατηγορία Γνωρίστε τη Χαλκίδα.

 

Λίγα λόγια για την ιστοσελίδα!

Τα φοιτητικά χρόνια πρέπει να είναι συνδεδεμένα με τις πιο χαλαρές και ανέμελες στιγμές της ζωής και η παρούσα ιστοσελίδα στόχο έχει να διευκολύνει τους σπουδαστές στην περιοχή της Χαλκίδας, Νέας Αρτάκης και Ψαχνών. 

Η ιστοσελίδα chalkidastudent δημιουργήθηκε με σκοπό να οργανωθεί καλύτερα η φοιτητική ζωή στη Χαλκίδα, Νέα Αρτάκη και Ψαχνά, σε βασικούς τομείς της ζωής των σπουδαστών όπως είναι η

  • εύρεση κατοικίας,
  • διασκέδαση 
  • βοήθεια στα μαθήματα.

Ειδικότερα, στη σελίδα  Ενοικίαση κατοικιών μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα από σπουδαστές. Τα διαθέσιμα διαμερίσματα-κατοικίες παρουσιάζονται με τρόπο αναλυτικό και όσο το δυνατό πιο περιγραφικό. 

Δείτε τι ενοικιάζεται, πατήστε ενοικίαση σπιτιού.

Η σελίδα  Προτάσεις για διασκέδαση προβάλει events και προσεχείς εκδηλώσεις διασκέδασης από την περιοχή της Χαλκίδας. Επίσης δίνεται η δυνατότητα στους φίλους του chalkidastudent να δημοσιεύσουν τις απόψεις τους και τις δικές τους εμπειρίες από χώρους διασκέδασης!!

Τέλος στο site μπορείτε να δείτε τη σελίδα Βοήθεια στα μαθήματα για να  βρείτε υλικό μαθημάτων σχετικό με τα μαθήματα που διδάσκονται στα τμήματα του Α.Τ.Ε.Ι.

 

Πληροφορίες για τους νέους σπουδαστές των τμημάτων Χαλκίδας τoυ Α.Τ.Ε.Ι. 

Tα τμήματα Χαλκίδας τoυ Α.Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας βρίσκονται στα Ψαχνά Ευβοίας, στη Θέση Σκληρό και απέχουν 12 Κm από την Χαλκίδα.  Τα τμήματα που λειτουργούν είναι:

  • Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού Τ.Ε.
  • Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε.
  • Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
  • Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε.
  • Τμήμα Μηχανικών Τεχνολογίας Αεροσκαφών Τ.Ε.

Οι σπουδαστές που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα των παραπάνω τμημάτων, μπορούν να μείνουν στην Χαλκίδα, στην Νέα Αρτάκη και στα Ψαχνά.

Η πόλη της Χαλκίδας εξυπηρετεί τις μετακινήσεις σπουδαστών προς Α.Τ.Ε.Ι. με τακτικά δρομολόγια των Κτέλ Ευβοίας. Τα δρομολόγια προς Α.Τ.Ε.Ι. από τη Χαλκίδα ξεκινούν με το πρώτο στις 8 και συνεχίζουν με τα επόμενα κάθε μισή ώρα. Το τελευταίο αναχωρεί στις 22:00. Η τιμή φοιτητικού εισιτηρίου (25% έκπτωση) Χαλκίδα-Α.Τ.Ε.Ι. είναι 1.40 ευρώ.

Η νέα Αρτάκη απέχει 9 Κm από την πόλη της Χαλκίδας και οι κάτοικοι της εξυπηρετούν τις μετακινήσεις τους με τακτική αστική συγκοινωνία. Η απόσταση από το Α.Τ.Ε.Ι. είναι περίπου 3 Km και το λεωφορείο με προορισμό το Α.Τ.Ε.Ι. που ξεκινά από την Χαλκίδα (κτελ Ευβοίας) έχει στάση στην Νέα Αρτάκη. Η τιμή φοιτητικού εισιτηρίου (25% έκπτωση)  Νέα Αρτάκη-Α.Τ.Ε.Ι. είναι 90 λεπτά.

Η μικρή κωμόπολη των Ψαχνών απέχει από το Α.Τ.Ε.Ι. περίπου 10 με 15 λεπτά με τα πόδια.