Σπουδές στη Χαλκίδα


ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ για την εισαγωγή σας στα νέα πανεπιστημιακά τμήματα Χαλκίδας Ε.Κ.Π.Α!!!

Η Χαλκίδα σας καλωσορίζει και σας ενημερώνει για το τι μπορείτε να βρείτε σε στέγαση, ψυχαγωγία και εκπαίδευση.

Δείτε πληροφορίες για την Χαλκίδα στην κατηγορία Γνωρίστε τη Χαλκίδα.

Λίγα λόγια για την ιστοσελίδα!

Τα φοιτητικά χρόνια πρέπει να είναι συνδεδεμένα με τις πιο χαλαρές και ανέμελες στιγμές της ζωής και η παρούσα ιστοσελίδα στόχο έχει να διευκολύνει τους φοιτητές στην περιοχή της Χαλκίδας, Νέας Αρτάκης και Ψαχνών. 

Η ιστοσελίδα chalkidastudent δημιουργήθηκε με σκοπό να οργανωθεί καλύτερα η φοιτητική ζωή στη Χαλκίδα, Νέα Αρτάκη και Ψαχνά, σε βασικούς τομείς της ζωής των σπουδαστών όπως είναι η

  • εύρεση κατοικίας,
  • διασκέδαση 
  • βοήθεια στα μαθήματα.

Ειδικότερα, στη σελίδα  Ενοικίαση κατοικιών μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα για φοιτητές. Τα διαθέσιμα διαμερίσματα-κατοικίες παρουσιάζονται με τρόπο αναλυτικό και όσο το δυνατό πιο περιγραφικό. 

Δείτε τι ενοικιάζεται, πατήστε ενοικίαση σπιτιού.

Η σελίδα  Προτάσεις για διασκέδαση προβάλει events και προσεχείς εκδηλώσεις διασκέδασης από την περιοχή της Χαλκίδας. Επίσης δίνεται η δυνατότητα στους φίλους του chalkidastudent να δημοσιεύσουν τις απόψεις τους και τις δικές τους εμπειρίες από χώρους διασκέδασης!!

Τέλος στο site μπορείτε να δείτε τη σελίδα Βοήθεια στα μαθήματα για να  βρείτε υλικό μαθημάτων σχετικό με τα μαθήματα που διδάσκονται στα  παλαιά τμήματα του  πρώην Α.Τ.Ε.Ι. Σύντομα θα υπάρξει υλικό μαθημάτων για τα νέα πανεπιστημιακά τμήματα.

Πληροφορίες για τους νέους φοιτητές των τμημάτων Χαλκίδας  

Tα τμήματα Χαλκίδας τoυ Πανεπιστημίου –Συγκρότημα Ευρίπου του ΕΚΠΑ βρίσκονται στα Ψαχνά Ευβοίας, στη Θέση Σκληρό και απέχουν 12 Κm από την Χαλκίδα.  Οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα των νέων πανεπιστημιακών τμημάτων, μπορούν να μείνουν στην Χαλκίδα, στην Νέα Αρτάκη και στα Ψαχνά.

Η πόλη της Χαλκίδας εξυπηρετεί τις μετακινήσεις φοιτητών προς το Πανεπιστήμιο με τακτικά δρομολόγια των Κτέλ Ευβοίας. Τα δρομολόγια  από τη Χαλκίδα ξεκινούν με το πρώτο στις 8 και συνεχίζουν με τα επόμενα κάθε μισή ώρα. Το τελευταίο αναχωρεί στις 22:00. Η τιμή φοιτητικού εισιτηρίου (25% έκπτωση) Χαλκίδα-Πανεπιστήμιο είναι 1.40 ευρώ.

Η νέα Αρτάκη απέχει 9 Κm από την πόλη της Χαλκίδας και οι κάτοικοι της εξυπηρετούν τις μετακινήσεις τους με τακτική αστική συγκοινωνία. Η απόσταση από το Πανεπιστήμιο είναι περίπου 3 Km και το λεωφορείο με προορισμό το Πανεπιστήμιο που ξεκινά από την Χαλκίδα (κτελ Ευβοίας) έχει στάση στην Νέα Αρτάκη. Η τιμή φοιτητικού εισιτηρίου (25% έκπτωση)  Νέα Αρτάκη-Πανεπιστήμιο είναι 90 λεπτά.

Η μικρή κωμόπολη των Ψαχνών απέχει από το  Πανεπιστήμιο περίπου 10 με 15 λεπτά με τα πόδια.

Επισκέψεις: 4277