Οικογιορτή στο φάρο Χαλκίδας 2017


7η ΠΑΝΕΥΟΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ 15,16 & 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΑΛΣΥΛΙΟ ΦΑΡΟΥ

Η φετινή οικογιορτή φιλοξενείται στο αλσύλλιο Φάρου Χαλκίδας (παραλία Παπαθανασίου).  Οι χαλκιδέοι φαίνεται να τιμούν την εκδήλωση καθώς τα δύο προηγούμενα βράδια συγκεντρώθηκε πολύ κόσμος.

Μέσα σε ένα ήρεμο δροσερό και πανέμορφο περιβάλλον από την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και μέχρι και σήμερα Κυριακή  οι επισκέπτες μπορούν να βρουν προϊόντα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη  για τον άνθρωπο και τη φύση. Στους πάγκους μπορείτε να δείτε και να δοκιμάσετε βιολογικές τροφές όπως μέλι, άλευρα, λαχανικά, γλυκά κουταλιού και να θαυμάσετε κατασκευές χειροτεχνίας από πέτρα, ξύλο καθώς και κοσμήματα.

Επίσης από τα σεμινάρια που γίνονται μπορείτε να ακούσετε και να μάθετε πως παρασκευάζονται φυσικά καλλυντικά, μέχρι και σπιτικό τυρί. Υπάρχουν και ομιλίες με σκοπό την ενημέρωση γύρω από οικολογικά θέματα όπως η διατήρηση του υδροβιότοπου στην περιοχή Κολοβρέχτη και τα προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση των αιολικών.

Και επειδή γιορτή σημαίνει μουσική και διασκέδαση για όλους υπάρχουν οι συναυλίες και ο ξυλοπόδαρος για τους μικρούς επισκέπτες!